Wat kost het huren van een partytent?


Het plannen van een feest of evenement kan een leuke onderneming zijn, maar het kan ook samen gaan met een flinke dosis stress, vooral als het gaat om het regelen van de juiste accommodaties. Een partytent kan een fantastische oplossing zijn om jouw gasten comfortabel te houden, ongeacht het weer. Maar voordat je allerlei onderzoek gaat doen in het wereldje van partytenten, is het belangrijk om de kosten goed te begrijpen. De prijzen van partytenten kunnen namelijk sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren.

Bij de filialen van Partytentverhuur Nederland huur je een partytent vanaf €50,-. Daarmee zijn we wellicht niet altijd de goedkoopste, maar ben je wel altijd gegarandeerd van kwalitatief goede partytenten en krijg je onze uitgebreide productkennis en service erbij. Laten we eens kijken naar wat je echt moet weten over de kosten van een partytent.

Factoren die de prijs van het huren van een partytenten beïnvloeden:

1. Basisprijs:

De kosten voor het huren van een partytent variëren meestal tussen €50,- en €510,-, afhankelijk van de grootte van de tent en de duur van de huurperiode. Dit is de basisprijs waar je mee begint, maar het kan hoger worden afhankelijk van extra’s en specifieke wensen.

2. Type partytent:

Partytent 4x4 meter voorkant schuin huren - Partytentverhuur NederlandNaast de standaard partytent zijn er ook verschillende stijlen en ontwerpen voor partytenten, zoals de pagodetent, easy up tent, stertent en stretchtent. Elk type tent heeft zijn eigen prijsklasse, dus het is belangrijk om het type tent te kiezen dat past bij de sfeer en behoeften van je evenement, maar ook binnen je budget blijft.

 

 

3. Grootte en Capaciteit:

Een van de belangrijkste factoren die de kosten van een partytent beïnvloeden, is de grootte van de tent. Hoe groter de tent, hoe hoger de kosten. Bovendien kan de capaciteit van de tent, oftewel hoeveel mensen erin passen, ook van invloed zijn op de prijs. Een tent die meer mensen onderdak kan bieden, kan duurder zijn dan een kleinere variant.

De kleinere tenten


De grotere tenten

Partytent afmetingen Personen Vanaf prijs
Partytent 3×7 meter 35 personen Vanaf €95,-
Partytent 3×9 meter 45 personen Vanaf €105,-
Partytent 4×8 meter 50 personen Vanaf €90,-
Partytent 4×10 meter 65 personen Vanaf €130,-
Partytent 4×12 meter 75 personen Vanaf €140,-
Partytent 5×8 meter 60 personen Vanaf €135,-
Partytent 5×10 meter 70 personen Vanaf €210,-
Partytent 6×6 meter 60 personen Vanaf €120,-
Partytent 8×8 meter 100 personen Vanaf €175,-
Partytent 10×10 meter 140 personen Vanaf €410,-
Partytent 12×12 meter 200 personen Vanaf €510,-

 

4. Duur van de huurperiode:

De duur van de huurperiode kan ook een grote rol spelen in de uiteindelijke kosten. Voor de tent zelf betaal je een bedrag vanaf €50,-, afhankelijk van de grootte van de tent en het filiaal. Hoe er wordt omgegaan met de huurperiode verschilt per filiaal, dit gaat dan ook altijd in overleg met het filiaal zelf. Maar over het algemeen wordt er gebruikt gemaakt van een huurfactor.

5. Kosten opbouw en afbouw

Als het niet uitkomt om de tent op- en afbouw, dan kunnen wij dat, altijd voor jou regelen! Dit gaat alleen wel samen met een kleine vergoeding.

De kleinere tenten:


De grotere tenten:

Partytent Kosten op- en afbouw
Partytent 3×7 meter Vanaf €80,-
Partytent 3×9 meter Vanaf €90,-
Partytent 4×8 meter Vanaf €85,-
Partytent 4×10 meter Vanaf €120,-
Partytent 4×12 meter Vanaf €130,-
Partytent 5×8 meter Vanaf €110,-
Partytent 5×10 meter Vanaf €210,-
Partytent 6×6 meter Vanaf €110,-
Partytent 8×8 meter Vanaf €105,-
Partytent 10×10 meter Vanaf €410,-
Partytent 12×12 meter Vanaf €525,-

6. Extra toevoegingen:

Partytent huren sfeer

Net als bij alles in het leven, kunnen extra’s en toevoegingen de kosten snel doen toenemen. Wil je bijvoorbeeld meubilair, verlichting, geluidinstallatie, feestapparatuur, keuken apparatuur, decoratie of horeca apparatuur toevoegen aan je partytent? Dan is dat zeker een mogelijkheid! Hou er dan wel rekening mee dat de algehele kosten kunnen toenemen. Belangrijk om hier rekening mee te houden bij het plannen van je budget.

7. Kwaliteit en service:

Tenslotte, vergeet niet dat je krijgt waar je voor betaalt. Een goedkopere partytent kan misschien aantrekkelijk lijken, maar als de kwaliteit en service ontbreken, loop je het risico op problemen tijdens je evenement. Kies altijd voor een betrouwbare verhuurder die kwaliteit en service hoog heeft staan, zelfs als dat iets duurder is.

Bij ons staat kwaliteit voorop. We bieden niet alleen goede partytenten, maar ook uitstekende klantenservice. Zo kunnen wij de tent voor jou opbouwen. En als je geen zin hebt in vieze schoenen, kan er ook altijd nog een tentvloer bij besteld worden!

Kortom, door rekening te houden met deze factoren en niet alleen naar de prijs te kijken, kun je ervoor zorgen dat je een veilige en betrouwbare partytent huurt voor een succesvol evenement. We wensen je veel succes bij het plannen van jouw perfecte feest!

Benieuwd naar of er een vestiging van ons bij jou in de buurt zit? Check onze vestigingen!Source link