Partypakket huren? 4 Mogelijkheden voor je op een rij uitgelicht


1. Halloween pakket huren

Volgend jaar een griezelfeest organiseren? Huur bij ons het Halloween pakket. In dit pakket zitten onder andere een partytent van 3 bij 3 meter, 2 statafels en een gekleurd lichtsnoer van 8 meter lang. Dit alles voor maar slechts 50 euro. Wij van Partytentverhuur Utrecht zijn er om jou te helpen bij het organiseren van een succesvol feest in onder andere de Lier, Heenweg, Maasdijk, Naaldwijk en nog meer. Bij interesse huur je hier het Halloween pakket. Je hebt natuurlijk altijd de mogelijkheid om meer artikelen bij ons te huren.

2. Studentenpakket huren

Wie studeert er volgend jaar af voor het eindexamen? Dan is het studentenpakket de ideale keuze om te huren. Wat zit er in dit pakket? Onder andere een partytent van 3 bij 3 meter, 2 statafels, een grote partytafel en gekleurde feestverlichting van 6 meter lang. Ook bij dit pakket heb je de mogelijkheid om meer artikelen erbij te huren. Wil jij een examenfeest organiseren voor je dochter zoon of vriend of vriendin? Bij interesse huur je hier het studentenpakket.

3. Maxi feestpakket huren

Als je van plan bent om een groot feest te organiseren. Kies dan voor de het maxi feestpakket, de naam zegt het al. Er zit dan ook extra veel in dit feestpakket, maar wat dan? Er zit onder andere een partytent van 4 bij 4 meter, 2 statafels, een grote partytafel e, 1 geluid set met 1 microfoon en ook nog eens feestverlichting van 6 meter lang bij inbegrepen. Ideaal voor wanneer je van plan bent om het groots uit te pakken. Met wie ga jij volgend jaar feest vieren? Bij interesse huur je hier het Maxi feestpakket.

4. Mini feestpakket

Ga je voor een klein feest? Kies dan voor het mini feestpakket. Dit pakket bevat namelijk alleen de meest belangrijkste artikelen die je nodig hebt voor het organiseren van een feest. Wat zit er dan in het pakket? Onder andere een partytent van 3 bij 3 meter, 2 statafels en 6 meter aan feestverlichting. Je hebt bij ons ook de mogelijkheid om het feestpakket tegen een scherpe prijs door ons op te laten zetten en af te laten bouwen. Bij interesse huur je hier het Mini feestpakket.

Mocht je geïnteresseerd zijn naar ons gehele assortiment aan artikelen voor een succesvol feest, bezoek onze website van Partytentverhuur Utrecht.https://partytentverhuur-utrecht.nl/partypakketten-mogelijkheden