Opzoek naar een verhuurbedrijf – Partytentverhuur Utrecht


Wanneer je een feest wilt organiseren moet je aardig wat voorbereidingen treffen. Alles moet aanwezig zijn om het de gasten zo vermakelijk en comfortabel mogelijk te maken. Voor een feest met alles erop en eraan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons huur je van alles en nog wat voor een feest. Wij helpen graag met het organiseren en compleet maken van het feest, denk hierbij aan een cocktailbar, geluidsinstallatie en bierkoelkasten.

Partytenten

Bij ons huur je partytenten in verschillende uitvoeringen, zo kan je gemakkelijk en snel overal een feestlocatie creëren. Bij ons is er de mogelijkheid een stertent te huren, deze is anders dan de andere en heeft een leuke opvallende uitstraling. De stertent biedt plek aan ongeveer 70 gasten. Daarnaast hebben wij vele partytenten van verschillend formaat. Als je het zelf al veel te druk hebt met de voorbereidingen van het feest dan is de easy up tent ideaal. Deze tent staat binnen enkele minuten op zodat jij zorgeloos verder kunt met andere zaken.

Meubilair

Een partytent of afgehuurde feestlocatie moet natuurlijk wel het benodigde meubilair bevatten. Denk hierbij aan banken, stoelen en tafels. Er zijn verschillende soorten tafels te huur, het is maar net voor welke gelegenheid het is. Voor een bruiloft of communie bijvoorbeeld is het fijn grote tafels te hebben waaraan de gasten rustig kunnen zitten en eten. Statafels zijn dan weer ideaal voor een feestje tot in de vroege uurtjes, hieraan kunnen de gasten ‘hangen’ en hapjes en drankjes neerzetten. Barkrukken kunnen bij een statafel of bar worden geplaatst zodat de gasten kunnen zitten en toch lekker kunnen kletsen.

Een leuke toevoeging om er een knalfeest van te maken is natuurlijk een cocktailbar. Hier kun je lekkere cocktails op maken en de gasten een ruime keuze aanbieden. Ook een koelkast is op een feest onmisbaar. Zelf heb je er vaak eentje, maar die staat vast bomvol lekkernij. Een koelkast voor frisdranken en bier is geen overbodige luxe om de gasten koude dranken een te kunnen bieden.

Extra’s

Er zijn altijd nog extra’s om toe te voegen aan je feest en er een onvergetelijke avond van te maken. Denk hierbij aan feestverlichting, deze zijn naast functioneel ook sfeervol. Een goede geluidsinstallatie is haast onmisbaar om er een geslaagd feest van te maken. Voor de koudere dagen is het handig een heater te huren, zo blijven de gasten lekker warm.

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van een partytent of andere partymaterialen bij Partytentverhuur Utrecht dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!https://partytentverhuur-utrecht.nl/opzoek-naar-verhuurbedrijf-utrecht-alles-bieden-feest-kijk