Nieuw in ons assortiment – Partytentverhuur Utrecht


Nieuw in assortiment 5×10 Partytent huren – 5×10 Partytent verhuur Utrecht

Wanneer u rond de 70 gasten verwacht voor uw feest of evenement kiest u voor de 5×10 partytent van Partytentverhuur Utrecht. De tent biedt ruimte voor 70 feestgangers en 7 statafels. Heeft u vragen over deze partytent? Neem dan gerust even contact met ons op.

Deze partytent wordt alléén verhuurd als deze door Partytentverhuur Utrecht wordt opgebouwd en afgebroken. Huurprijs €375,- inclusief op- en afbouw.

Eigenschappen:

  • Geschikt voor +/- 70 personen;
  • Geschikt voor 7 statafels
  • Partytent wordt compleet met zijwanden geleverd;
  • Opbouw Partytent 10x10 Huren - Partyentverhuur Dordrecht

10×10 Partytent huren – 10×10 Partytent verhuur Utrecht

U bent van plan om een bruiloft, feest of evenement te organiseren en u verwacht veel gasten? Kies dan voor  100m2 aan feestruimte! Dankzij de enorme ruimte die u met deze partytent tot uw beschikking heeft richt u de tent gemakkelijk in met een deel als dansvloer, zitgedeelte en bar. De 10×10 partytent is een combinatie van twee aan elkaar gekoppelde 5×10 partytenten. Hiermee creëert u een ruimte voor 140 gasten. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om de tent door ons op te laten zetten. Heeft u verder nog vragen over de 10×10 partytent? Neem dan gerust contact met ons op?

Deze partytent wordt alléén verhuurd als deze door Partytentverhuur Utrecht wordt opgebouwd en afgebroken. Huurprijs €675,- inclusief op- en afbouw.

Eigenschappen 10×10 partytent:

  • Opstelling is geschikt voor +/- 140 personen;
  • Geschikt voor ongeveer 14 statafels
  • Partytent wordt compleet met zijwanden geleverd en een speciale goot

U huurt de partytenten voor 3 dagen, waarbij geldt: 1 dag halen, 1 dag gebruiken, 1 dag terugbrengen. In het geval van een weekend betekent dit: vrijdag of zaterdag ophalen en maandag of dinsdag terugbrengen zonder meerkosten.

Wanneer je een feest wilt organiseren moet je aardig wat voorbereidingen treffen. Alles moet aanwezig zijn om het de gasten zo vermakelijk en comfortabel mogelijk te maken. Voor een feest met alles erop en eraan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons huur je van alles en nog wat voor een feest. Wij helpen graag met het organiseren en compleet maken van het feest, denk hierbij aan een cocktailbar, geluidsinstallatie en bierkoelkasten.

Partytentverhuur Utrecht – Partytent Huren

 

Partytentverhuur-Utrecht

Partytentverhuur Utrecht is het adres voor het huren van een partytent. Zowel voor particulieren als bedrijven. Wij verhuren professionele kwaliteit partytenten tegen scherpe prijzen.

Naast verschillende partytenten, kunt u bij ons ook statafels, heaters, klapstoelen, feestverlichting en andere accesoires huren om uw feest compleet te maken.https://partytentverhuur-utrecht.nl/nieuw-in-assortiment-5×5-en-10×10-partytent