Hoe kan je partytent versieren? Wij geven je wat inspiratie.


Als je van de zomer van plan bent om een feestje te gaan organiseren, moet je natuurlijk eerst een aantal dingen regelen. Belangrijkste is wel dat je alle gasten kan uitnodigen die je wilt en ruimte hebt om dat te doen. Een partytent op zetten in de tuin kan zorgen voor meer ruimte zodat iedereen ergens kwijt kunt. Een partytent is van zichzelf is niet zo feestelijk, maar daar kan je wat aan doen! Wij van partytentverhuur Utrecht geven je een aantal tips om je partytent feestelijker te maken.

 

Verlichting

Naast dat verlichting praktisch is voor je gasten om elkaar te kunnen zien in de partytent, is het ook een manier om het gezelliger en sfeervoller te maken. Zo kan gekleurde feestverlichting door de gehele tent al een hoop doen.

 

Heaters

De zomeravonden zijn lekker, maar hoe later het wordt hoe frisser het is. De gasten die in de partytent staan moeten natuurlijk niet vergaan van de kou en daarom is het belangrijk om na te denken hoe je de ruimte kan verwarmen. Een heater plaatsen in de tent is de makkelijkste manier om dat voor elkaar te krijgen. Je kunt dan kiezen uit een patio heater of als je dat te veel ruimte in beslag vindt nemen een hangende heater kiezen. Deze heaters zullen zorgen voor een aangename sfeer in de tent zodat je vrienden niet met hun jas aan hoeven te staan.

 

Ballonenboog

Wil je het entree van je partytent of voordeur wat bijzonderder maken en uitnodigend maken voor je gasten? Dan is een ballenboog een leuke optie. Je kunt de ballonenboog naar eigen kleur laten samenstellen en laten matchen bij het thema van je feest. Zodra je gasten komen, wordt er gelijk duidelijk dat het knalfeest daar is!

 

 

Heb je nog vragen naar aanleiding van dit artikel? Of ben je benieuwd geworden naar ons gehele assortiment? Neem dan een kijkje op onze website of neem gerust contact met ons op en dan helpen wij je graag verder!https://partytentverhuur-utrecht.nl/het-versieren-van-je-partytent