Een tent huren met de 1,5 meter Corona maatregelen? Zo pak je dat aan!


Vandaag de dag leven we in een bijzondere tijd. We kunnen niet zomaar een feestje of gelegenheid vieren omdat we rekening moeten houden met de 1,5 meter regel. Toch gaat het leven door en zijn er bijzondere gelegenheden zoals een verjaardag, jubileum of examen dat behaald is. Deze bijzondere momenten wil je natuurlijk wel vieren, alleen is de vraag hoe je dat het beste kunt aanpakken zodat je netjes aan de regels kunt houden. Wij willen je daar graag bij helpen en met je meedenken hoe je toch een mooi feestje mogelijk kan maken. 

Wij begrijpen dat je het liefst een feestje wilt geven waarbij je iedereen kunt uitnodigen en samen kunt proosten. Helaas gaat dat niet en heb je meestal geen ruimte voor al je gasten om de 1,5 meter in acht te houden. Om het risico van verspreiding sowieso te voorkomen is het beter om de gelegenheid buiten te vieren. Alleen zijn de weersverwachting in ons kikkerlandje niet altijd zeker, en is de kans op een regenbui aanwezig. Om die reden is het slim om een partytent te huren die je in de tuin kunt plaatsen. Hierdoor kan de gelegenheid wel buiten gevierd worden en zijn er voldoende mogelijkheden die er voor kunnen zorgen dat je toch een leuk feest neer kan zetten. Wat deze mogelijkheden precies zijn, vertellen we je verder in dit artikel.

Om je een beeld te geven hoe je een partytent corona proof kunt indelen, hebben wij een schets voor je gemaakt van een partytent van 4 bij 3 meter. Er kunnen natuurlijk niet zoveel personen in als gewoonlijk, maar geeft je wel een beeld hoe het eruit kan zien en er wel degelijk mogelijkheden zijn. Door een middenpad te plaatsen in de tent en er in dit geval vier statafels neer te zetten, is het mogelijk om met 6 personen in de tent te staan op 1,5 meter afstand. Ga je naast vrienden het ook vieren met familie, dan kunnen er meer mensen in de tent staan. Natuurlijk wel alleen als deze familieleden uit hetzelfde gezin komen waarbij de 1,5 meter regel niet gehanteerd hoeft te worden. 

Kleine partytent met 1,5 meter afstand
Aan deze afbeelding kunnen geen rechten worden ontleend en deze is niet officieel goedgekeurd door het RIVM, maar dient puur ter inspiratie.

Hieronder vind je tevens een voorbeeld van hoe een 4×6 tent ingericht zou kunnen worden. Op deze manier kunnen er minimaal 8 mensen in, indien ze dus niet uit hetzelfde gezin komen.

Partytent 4x6 meter met 1,5 meter Corona afstand

Aan deze afbeelding kunnen geen rechten worden ontleend en deze is niet officieel goedgekeurd door het RIVM, maar dient puur ter inspiratie.

Ben je benieuwd wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Of wil je dat we meedenken met de mogelijkheden die haalbaar zijn voor jouw gelegenheid? Neem dan gerust contact met ons op en dan helpen wij je graag verder en neem een kijkje op onze website om het gehele assortiment te zien. Source link