Een partytent huren? Wij vertellen je waarom!


Het huren van een partytent wordt steeds populairder en op steeds meer feesten, evenementen, bijeenkomsten en personeelsuitjes zie je de partytent verschijnen. De reden dat de partytenten zo’n enorme groei doormaken, is omdat een partytent huren vele voordelen met zich meebrengt. In dit artikel geven wij jouw vier redenen waarom het huren van een partytent voor jouw evenement of feest altijd een goed idee is.

1.Een partytent is geschikt voor iedere locatie

Niet iedereen heeft een zaaltje ter beschikking of beschikt over een grote achtertuin. Dat maakt voor het huren van een partytent niet uit. Wij verhuren partytenten in verschillende formaten zodat er altijd wel een partytent is die past bij jouw formaat feest en jouw feestlocatie. Onze partytenten lopen uiteen van ons kleinste formaat 3x3meter tent tot de grootste tent van de familie; onze 12x12meter partytent. Of je nu een intiem feestje voor 15 mensen of juist een feest met grote opkomst organiseert, in ons ruime assortiment vind je altijd een partytent die bij jou en je jouw formaat feest past. Organiseer jij een groot feest? Dan kun jij gerust onderdak bieden voor 200 personen met onze 12x12meter tent.

Daarnaast kun je de partytent ook prima inzetten als EHBO post tijdens je evenement of als inschrijfruimte voor een sportieve activiteit.

2. Een partytent geeft jouw feest een mooie en professionele uitstraling

Een partytent geeft jouw feest of evenement een extra mooie en professionele uitstraling. Hoe groot de feestlocatie ook is, door een partytent weet iedereen direct waar hij of zij moet zijn. Door ons ruime assortiment is er voor ieder feestje wel een geschikte partytent te huren. Juist als je een feest van formaat organiseert, is een partytent huren verstandig. Bij een groot feest kan het voorkomen dat er een verdeling komt tussen de mensen en dat er niet gezellig “gemengd” wordt tussen de mensen. Door de gasten op één plek te houden met de partytent ga je dit tegen en straalt jouw feest absolute gezelligheid uit!

3. Je feest valt niet in het water dankzij een waterdichte partytent

Vaak bedenk je ruim van tevoren wanneer je jouw feestje wil geven. Dit komt meestal omdat je inspeelt op een evenement zoals een verjaardag, een personeelsuitje of een festival. Maar wij wonen in Nederland en dit betekent dat je nooit zeker bent van het weer. Gelukkig zijn al onze tenten bestand tegen de regen, onweer of juist te warme zonnestralen. Met het huren van een partytent valt jouw feestje in ieder geval niet in het water.

4.Partytenten zijn naar wens te moduleren

De partytenten kun je door middel van een waterdichte goot met elkaar combineren zodat er grotere formaten partytenten ontstaan. Zo verhuren wij de 10x10meter partytent, maar in werkelijkheid bestaat deze tent uit twee tenten van 5x10meter. Door deze twee partytenten te verbinden met de waterdichte goot blijft de tent waterdicht. De gasten kunnen dus met een gerust hart in het midden van de tent staan.

Een partytent huren?

Ben jij ervan overtuigd dat een partytent een echte aanvulling is op jouw evenement? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.Source link