Een avondje barbecueën? Huur een partytent


Het lijkt erop dat het slechte weer over is en het zomerseizoen echt gaat beginnen. Hoe vier je dit beter dan met het organiseren van een barbecueavond? Een barbecueavond heeft als basis heerlijk eten en gezelligheid. Maar hoe til jij de barbecueavond naar een hoger niveau? In dit artikel vertellen wij jou dat maar al te graag. Na het lezen van dit artikel is de volgende barbecue er eentje om nooit meer te vergeten! 

Een partytent huren voor een feestelijke uitstraling

Zoals het woord al zegt, is dit de perfecte tent voor een feestje. De partytenten zijn in verschillende maten te huur en daarom is er altijd een geschikte tent voor jou. Partytenten zijn niet zomaar immens populair op feesten en evenementen. Met zijn uiterlijk geeft hij jouw barbecueavond een feestelijke en intieme sfeer. Het maakt niet uit of jij een grote groep vrienden verwacht of je eigen gezin, in een partytent zal het altijd voelen als een eenheid. Een partytent huren is het begin van een top avond.

Een partytent voor ieder gezelschap

Zoals eerder genoemd verhuren wij partytenten in veel verschillende maten. Zo is onze kleinste partytent van 3×3 meter geschikt voor circa 15 personen en 2 statafels. Echter is onze partytent van 4×6 meter geschikt voor een groter gezelschap van circa 40 volwassenen en 4 à 5 statafels. Gebruik je liever geen statafels? Geen probleem, het is ook mogelijk om jouw tuinset naar de partytent te verhuizen.

Onze partytenten zijn bestand tegen ieder weertype

Helaas kan niemand het weer beïnvloeden, maar het weer kan wel jouw barbecueavond beïnvloeden. Althans dat dacht jij. Met het huren van een partytent hoef jij de barbecueavond nooit te verplaatsen. Onze partytenten zijn allemaal bestand tegen de regen, warme zonnestralen of een windvlaag.

Een partytent opzetten is zo gepiept

Voor de barbecueavond is er genoeg dat jij moet regelen. Zo moet jij genoeg drinken in huis hebben en ervoor zorgen dat iedereen iets lekkers op de bbq kan bereiden. Daarnaast moet jij ook nog denken aan de kleine hapjes voor op tafel, zoals snoeptomaatjes of stokbrood. Juist daarom is het zo fijn dat het opzetten van een partytent weinig tijd in beslag neemt. Afhankelijk van het formaat tent ben jij slechts een half uurtje bezig met het opzetten. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de partytent door ons op te laten zetten.

Een barbecueavond om nooit te vergeten

Niks is zo fijn als een lange zomeravond met je beste vrienden en/of leukste familie. Til deze avond naar een nog hoger niveau met het huren van een partytent. Creëer een gevoel van eenheid, saamhorigheid en gezelligheid.

Wil jij een partytent huren? Neem dan gerust contact met ons op!Source link