Drive through verjaardag organiseren? Alles wat je moet weten


Ondanks Corona, toch je verjaardag vieren op een veilige manier? Dat regel je allemaal met Partytentverhuur Utrecht. Het drive trough concept klinkt wellicht al bekend in de oren. Vrienden en familie rijden langs het huis om even een cadeautje af te leveren en je te feliciteren. Op deze manier voelt de jarige zich toch speciaal op de grote dag. Een drive through verjaardag organiseren? Dit heb je nodig en zo pak je het aan.

Tent en tafel huren

Zet voor het huis een partytent waar de jarige in kan zijn om de gasten door de drive through te kunnen ontvangen. Daarnaast zet je in de tent een partytafel waar de cadeautjes op komen. Zo ontmoet je elkaar op een corona proof manier. Wij raden je aan om ons kleinste formaat partytent te huren, omdat deze toch alleen gebruikt zal worden voor een tussenstop. Bekijk hier de partytent 3×3 meter. Ook de tafel hebben we voor je uitgekozen die precies in de partytent past en ideaal te gebruiken is voor de drive through. Je bekijkt hier de partytafel.

Feestverlichting huren

Wat dacht je van leuke feestverlichting om de partytent mee te versieren. Zo ziet de partytent er gelijk een stuk beter uit en spreekt het voor je gasten beter aan. Kies daarom voor ons gekleurde feestverlichting van 8 meter lang, genoeg snoer om de partytent mee aan te kleden. Vooral wanneer het donker begint te worden, komt de feestverlichting echt tot zijn kracht. Wanneer de gasten langs de partytent rijden, zullen ze aan een gezellige sfeer te denken.

Soep of chocomelketen huren

Om je gasten te bedanken voor het langskomen, is het wellicht een leuk idee om bij de drive through een soep en/of chocomelketen te hebben. Zo heb je de mogelijkheid om de gasten te verwennen met een lekkere mok warme soep of chocomel. Deze is ook ideaal om op de partytafel neer te zetten. Wanneer de gasten langskomen biedt je ze de keuze aan. Wij verhuren de ketel waar een inhoud van 10 liter in past. Bij interesse bekijk je hier de soep of chocomelketen.

Terrasverwarmer huren

De hele middag in de partytent staan om gasten te ontvangen, kan op den duur best koud worden. Daarom is het handig om een terrasverwarmer te hebben. Zo zorg je ervoor dat je lekker warm blijft. Deze verwarmer is geschikt om geplaatst te worden in de easy up ten en heeft een hoogte van 1,20 meter. De terrasverwarmer verwarmt op gas. Houd er rekening mee dat je alle feestmaterialen voor een standaardperiode van drie dagen huurt. De eerste dag haal je ze op, de tweede dag voor gebruik en de derde dag breng je ze terug. Bij interesse bekijk je hier de terrasverwarmer.

Wij gaan er natuurlijk van uit dat het een geslaagde drive through wordt. Iedereen hoopt natuurlijk dat we in de loop der tijd weer op een “normale” manier feestjes mogen geven. Vergeet niet te kijken op onze website van Partytentverhuur Utrecht en zie ons gehele assortiment aan feestmaterialen om te huren. Heb je naar aanleiding van deze blog nog vragen en/of heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.https://partytentverhuur-utrecht.nl/drive-through-organiseren-verjaardag