Wie zijn wij?

Irene van der Aart

Irene van der Aart werkt als actrice, cabaretière, zangeres, stand-up comedian en theatermaker. Irene heeft jarenlang deel uitgemaakt van cabaretduo ROTS (met Paulien Cornelisse) en heeft sinds kort een avondvullend solo cabaretprogramma “Groots en Meeslepend”. Binnenkort verschijnt haar eigen website. Met Camiel Verhoeven maakt en speelt Irene cabareteske liedjesprogramma’s voor senioren (Theatergroep Mooi Weer).

Naast het spelen van (improvisatie)cabaretvoorstellingen, geeft Irene workshops en trainingen op het gebied van improvisatie, cabaret en acteren. Samen met Hannah Borst maakt en speelt Irene voorstellingen voor kinderen en volwassenen.

Hannah Borst

Hannah Borst werkt als theatermaker, liedjesschrijver en actrice voor haar eigen bedrijf ZieZus, eigenZinnig theater. Ook werkt ze als rollenspelactrice, docent improvisatie/theatersport en speelt ze in o.a. Impromptu en ImProActief. Improvisatie (zowel op gebied van theater als muziek) was altijd haar grote passie.

Hannah speelde eerder in improvisatiegroepen Kitch’n Sync en Cabaritme en speelt momenteel -naast ImProActief en Impromptu- als freelance actrice met verschillende spelers (zoals Jacqueline Fleskens, Lars Sorenssen en Andre Besseling) voorstellingen in het bedrijfsleven.

Hannah studeerde ooit af als psychologe en kan het niet laten om naast haar theater werkzaamheden nog verbonden te blijven met dit vakgebied. Zo geeft ze op de Vrije Universiteit (VU) communicatietraining aan geneeskunde studenten en geeft ze communicatie trainingen in het bedrijfsleven.

Muzikale gast

Hannah en Irene werken vaak samen met een derde muzikant/speler. Collega’s met wie Hannah en Irene graag op het podium staan zijn o.a. Lars Sorensen, Camiel Verhoeven en Jaqueline Fleskens.

Wanneer het budget van een opdrachtgever het toelaat kunnen Hannah en Irene ook ImProActief optredens aanbieden onder begeleiding van een professioneel trio (toetsen, bas, drums).

Links

www.irenevanderaart.nl
www.ziezus.nl
www.theatergroepmooiweer.nl
www.impromptu.nl

+ 0 -