Voorstelling

ImProActief brengt geïmproviseerd muzikaal cabaret. De voorstellingen van ImProActief kunnen vele doelen dienen. Er kan behoefte zijn aan entertainment en ontspanning tijdens een congres of feest, aan verluchtiging van een debat of aan illustratieve scènes en liedjes bij een presentatie.
Voor een optreden vindt er een uitgebreid gesprek plaats met de opdrachtgever. Daarin komen onder andere de volgende vragen aan bod: Welk publiek zit er in de zaal, met welke reden of motivatie? Wat is het doel van de bijeenkomst? Hoe ligt de verhouding humor/inhoud? Naar aanleiding van dit gesprek wordt duidelijk wat de rol van ImProActief kan zijn in het plan van de opdrachtgever. De spelers kunnen het spelen van een voorstelling bijvoorbeeld combineren met de rol van interviewers of dagvoorzitters.
Een optreden van ImProActief kan kort of lang duren, aan een stuk gespeeld worden of in blokken opgesplitst worden. Wat het beste past in het plan van de opdrachtgever. ImProActief maakt ook bedrijfscabaret op maat.

+ 0 -