Reacties op voorstellingen

Hoi Irene, Hannah en Camiel,
We kijken echt terug op een geslaagde dag! Iedereen was echt hartstikke enthousiast over jullie ImProActief optreden! Mensen vroegen aan mij hoe jullie heten dus als jullie weer een keer door het land touren zal ik jullie promoten!
Dus namens alle “dienders”  van Utrecht-West: Bedankt!!
Het ga jullie goed en wellicht zien we elkaar weer eens bij een voorstelling of een andere gelegenheid!
Groet !

Ellen de Ruiter, Jeugdcoordinator Politie Utrecht-West

Beste Irene en Hannah,
ik wilde jullie heel hartelijk bedanken voor het geweldige ImProActief optreden dat jullie vrijdag voor ons hebben gedaan. Iedereen was enthousiast en lovend over jullie performance.
Geweldig knap hoe jullie met zo weinig informatie al improviserend een organisatie in beeld kunnen brengen . We vonden het behalve hilarisch en komisch ook verrassend ontwapenend.
Jullie optreden heeft volgens ons een positief effect gehad op de hele avond en dat was ook de bedoeling.
Ik wens jullie heel veel succes met jullie verdere carrières, ik hoop jullie nog eens te kunnen zien spelen.

Dr. E. Tanis, Regionale Huisartsenpost Zutphen

Dag Hannah en Irene,
Jullie improvisatiecabaret optreden ImProActief tijdens het ambtsjubileum van B. was erg geslaagd dinsdag. Ik vond het heel leuk. Jullie speelden goed in op dingen die werden gezegd. Ik vond het echt fantastisch hoe jullie om gingen met de informatie die jullie kregen. "bufferen", "kop", "medicatiebewaking". Het was duidelijk dat jullie geen idee hadden waar het overging, maar jullie wisten dat in zo'n vorm te gieten dat dat helemaal niet uitmaakte. Juist doordat jullie het in een totaal andere context plaatste werd het erg grappig en, raar genoeg, heel herkenbaar voor iedereen. Ook vond ik het knap dat jullie met relatief weinig informatie zo'n afwisselende show neerzetten .Improvisatie werkt echt! Het was puur vermaak, van begin tot eind.
Van collega’s heb ik veel positieve reacties gehad, zoals: “Leuk!”, “Knap om alles te improviseren”,”Hadden ze het echt niet van te voren ingestudeerd?” en “Schot in de roos.” B. zelf en zijn vriendin hebben genoten en vonden het “heel treffend”.
Bedankt voor het optreden en tot een volgende keer!

Marjolijn Duisenberg, Ziekenhuisapotheek Midden-Brabant

Beste Hannah,
De reacties op de voorstelling ImProActief waren erg positief. Zowel van mijn CMT (Collegiaal Management Team) alsook van de medewerker van Unit Uitbetaling. Vooral de muzikale ode aan Jannie en het stukje met Lars waarin jullie zijn leven naspeelden. Men vond het hartstikke knap dat jullie zo goed kunnen improviseren. Wie weet zien we elkaar nog. Veel succes met ImProActief.

Yan Timmermans, Belastingdienst, Unit Uitbetaling

Het improvisatieoptreden van tijdens onze kwartaalbijeenkomst was verrassend, creatief en vol humor. De spelers weten op een originele manier herkenbare situaties voor het publiek te improviseren. De groep maakt ook goed gebruik van interactie met het publiek. ImProActief staat garant voor een verfrissende vorm van ontspanning! Een aanrader voor liefhebbers van cabaret!

Karin Happée-Bongaards, Manager Team Inloop van Rabobank Westland

+ 0 -